Inför service och verkstadsbesök

För att underlätta inför ett servicebesök, tvätta gärna bilen innan, så är risken mindre att vi av misstag smutsar ner inredningen i ert fordon, samt att vår arbetsmiljö blir bättre dessutom.

Ta fram servicebok, ev. låshylsa till fälgar och placera på passagerarsätet så vi slipper leta, vilket kommer spara oss tid och på sikt minska kostnaden för servicebesöken.

Har du råkat ut för en plåt/lackskada skall du göra enligt följande:

  1. Skadeanmälan: Kontakta ditt försäkringsbolag omgående och anmäl din skada.
  2. Moderna Försäkringar
  3. Trygg-Hansa
  4. Länsförsäkringar
  5. If privat
    Skadebesiktning:
    Kontakta vår skadeverkstad för bokning av en kostnadsfri skadebesiktning. Tvätta bilen innan du kommer, det underlättar för oss.

Skadeverkstad

För att hålla hög kvalitet och ge dig bästa service har vi en fullutrustad skadeverkstad med den senaste tekniken och utrustningen. Utifrån utarbetade metoder från generalagenterna reparerar vi din bil med hög kompetens och kunnig personal. Vi håller hög kvalitet och vi gör allt för att din bil ska återställd till det skick den var innan skadan.


Reparation:
Du lämnar in din bil på avtalad tid för reparation och hämtar då även ut eventuell hyrbil som du disponerar under tiden. Hyrbilen ingår endast om du har det skyddet i din försäkring. Medtag Kopia på skadeanmälan. Plocka fram nyckel till eventuella fälglås Demontera eventuella takboxar och/eller takräcken, töm lastutrymme.

Betalning: Eventuella självrisker betalas när du hämtar ut bilen.