Service och reparation av AC

Larssons Bil i Kalmar är din auktoriserade bilverkstad som utför reparationer och underhåll av din bils AC. Hos oss finner du välutbildade mekaniker som utför alla typer av service och reparationer av fordon. Genom regelbunden service och underhåll av din bil undviker du större skador och reparationer som kan uppstå.

Serva din AC regelbundet

Enligt rekommendationer ska du serva din AC vartannat år. Genom att göra service på din luftkonditionering kan du undvika läckage av systemets köldmedel. En regelbunden service av din AC kan alltså ge din luftkonditionering en längre livslängd.

Underhåll av luftkonditionering

En luftkonditionering behöver underhållas regelbundet precis som din bil. En AC som inte blir servad kan läcka ut gas och tappar på så sätt en stor del av sin kylarkapacitet. På längre sikt kan det även samlas mögelsporer i systemet som kan ta sig in i bilens kupé. Gör du ett underhåll av bilens luftkonditionering med jämna mellanrum så undviker du dyra reparationer för framtiden.

Din auktoriserade bilverkstad i Kalmar

Larssons Bil i Kalmar är din auktoriserade bilverkstad med välutbildade mekaniker som utför all service och reparationer på fordon. Vi erbjuder en kvalitetsservice och serverar de flesta bilmärkena. Vi underhåller och reparerar din bils luftkonditionering på ett säkert sätt. Hos oss kan du även reparera plåtskador eller byta en glasruta på din bil.

Boka tid för service eller reparation

Du är välkommen att boka en tid för service eller en reparation av ditt fordon. Vi svarar gärna på dina frågor kring din bils AC. Kontakta oss via kontaktformuläret nedan eller på följande telefonnummer: 0480-856 06